J.M. Waelkens en Sporza stellen voor HomeTafels-Tables.com Contact
Lieven Van Gils krijgt mooi wielervolk over de vloer in de duplex van Tour 2010. Net als vorig jaar vraagt hij al zijn gasten om hun handtekening te zetten op zijn presentatietafel.


25 juli: Jrgen Roelandts
Jrgen Roelandts

Jürgen Roelandts reed een goeie Tour als debutant. Opvallen in de eerste week en afluiten met een mooie 4de plaats op de Champs-Elysées. Dat belooft voor de toekomst!
» Jürgen Roelandts tekent de tafel Video VRT
23 juli: Maxime Monfort
Maxime Monfort

Maxime Monfort werd vader in de Tour. Terwijl hij op de fiets aan het werk was, zag zijn dochter het levenslicht. Sinds die dag rijdt hij 5km/u rapper zodat hij sneller thuis kan zijn.
» Maxime Monfort tekent de tafel Video VRT
22 juli: Alberto Contador
Alberto Contador

Alberto Contador zal wel weer de tour winnen, weinigen twijfelen er over. Daarnaast wordt hij er als persoon ook alsmaar sympathieker op, en dat kenmerkt een groot kampioen.
» Alberto Contador tekent de tafel Video VRT
21 juli: Jens Voigt
Jens Voigt

Jens Voigt tekent voor de meest opmerkelijke afdaling in deze tour. Nadat hij viel in de afdaling, was zijn fiets onbruikbaar geworden en moest hij meer dan 20km afleggen op een kinderfiets. Een verhaal waar over 20 jaar heel lyrisch over gedaan zal worden.
» Jens Voigt tekent de tafel Video VRT
20 juli: Jurgen Van de Walle
Jurgen Van de Walle

België heeft weer klimmers... Aerts zit in de aanval over de bergen, en ook Jurgen Van de Walle liet zich al in een paar ritten bergop opmerken.Verdienste genoeg om de tafel te tekenen!
» Jurgen Van de Walle tekent de tafel Video VRT
20 juli: Patrick Lefevre
Patrick Lefevre

Patrick Lefevre is nog steeds de beste imitator van zichzelf, en dat toont hij ook nu weer. Vandaag grepen ze naast de ritwinst, maar hun tour was al geslaagd, dus Patricks gemoed staat nog steeds op zonneschijn.
» Patrick Lefevre tekent de tafel Video VRT
19 juli: Bjare Riis
Bjare Riis

Bjare Riis, tourwinnaar met een asterix, maar nu één van de meest gerespecteerde ploegleiders in het peleton. Ook na een onsportieve actie van de tegenstand blijft hij rustig en kalm, een niet onbelangrijke eigenschap als je een non-chalante Luxemburger naar Tourwinst wil leiden.
» Bjare Riis tekent de tafel Video VRT
18 juli: Christophe Riblon
Christophe Riblon

Christophe Riblon is God in Frankrijk voor 1 dag. Een bergrit winnen en alle groten voorblijven, maakt je altijd een beetje onsterfelijk. Terecht!
» Christophe Riblon tekent de tafel Video VRT
17 juli: Alexander Vinokourov
Alexander Vinokourov

Alexander Vinokourov maakte een opgemerkte tweedaagse in de tour. Op de Mendé werd hij gegrepen door zijn kopman Contador, maar de dag erna won hij in stijl de etappe.Na Luik-Bastenaken-Luik én een touretappe kunnen we wel degelijk zeggen: "Vino is back!"
» Alexander Vinokourov tekent de tafel Video VRT
16 juli: Jurgen Van den Broeck
Jurgen Van den Broeck

Onze Belgische rondehoop in zeer bange dagen. Het is ondertussen al sinds Van Impe geleden, en het ziet er naar uit dat we nog eens zo lang zullen moeten wachten voor een Belgische tourzege. Maar VDB laat ons in de tussentijd mooi genieten, en we hoeven niet langer jaloers te zijn op onze noorderburen als ze het nog eens over Geesink of Mollema hebben.
» Jurgen Van den Broeck tekent de tafel Video VRT
15 juli: Tyler Farrar
Tyler Farrar

De meest Vlaamse renner van alle Amerikanen in zonder twijfel Tyler Farrar.Hij woont sinds een paar jaar in Gent en spreekt nu al het mooiste Nederlands in gans Vlaanderen.
» Tyler Farrar tekent de tafel Video VRT
14 juli: Mario Aerts
Mario Aerts

Onze laatste hoop op de eerste bolletjestrui sinds Lucien Van Impe? Mario doet ons dromen door op de top van de col nog even zijn best te doen, en wat punten mee te graaien. Ze liggen daar toch maar, denk hij, en anders gaat er toch weer een Fransman mee lopen.
» Mario Aerts tekent de tafel Video VRT
13 juli: Kevin De Weert
Kevin De Weert

Dé revelatie na acht jaar prof te zijn? Veel tegenslag maakt dat we pas nu kennis maken met één van België's beste klimmers. Wij zien hem nu al als luxe helpers voor Jurgen Van den Broeck in één van de volgende rondes.
» Kevin De Weert tekent de tafel Video VRT
12 juli: Andy Schleck
Andy Schleck

Andy Schleck is nu een grote kanshebber op de eindzege en de enige die Alberto Contador kan bedreigen. Daarnaast is de jongste van de Schlecks ook goed met de camera en zijn non-chalance maakt dat wij elke dag een grotere fan worden.
» Andy Schleck tekent de tafel Video VRT
10 juli: Wilfried Peters
Wilfried Peters

Wilfried Peters was in zijn tijd een begenadigd renner en had ooit Parijs-Roubaix moeten winnen, ware het niet dat sterke Ludo die dag toen sterk, maar niet zo slim reed. Nu doet hij het als ploegleider, en met succes, want met Quick-Step hebben ze nu al 2 ritzeges en 2 dagen gele trui. En dat in een Tom Boonen-loze tour.
» Wilfried Peters tekent de tafel Video VRT
9 juli: Erik Zabel
Erik Zabel

Erik Zabel is de mentor en toeverlaat van Mark Cavendish. En daarnaast ook, niet onbelangrijk, 6-voudig winnaar van de groene truim. n all-round toffe peer. Redenen genoeg om hem dus zijn poot op de tafel te laten zetten.
» Erik Zabel tekent de tafel Video VRT
8 juli: Marc Cavendish
Marc Cavendish

Marc Cavendish werd na zijn breakdown voor de camera's nog als een slechte verliezer en als eeuwige bad boy bestempeld, maar na een geslaagde revenge maakt hij duidelijk dat ook hij maar een mens id die met druk moet leren omgaan.
» Marc Cavendish tekent de tafel Video VRT
7 juli: Robbie McEwen
Robbie McEwen

De sympathieke Australiër (of semi-Belg) Robbie McEwen kwam al 2 keer dicht bij een overwinning, maar de naweeën van een val in de Ardennen rit maken dat hij nog niet 100 percent is. -Hopelijk gaat het beter in de komende dagen waar er nog een paar vlakke spurtersritten op het programma staan.
» Robbie McEwen tekent de tafel Video VRT
6 juli: Thor Hushovd
Thor Hushovd

Thor Hushovd won de mini Parijs-Roubaix tijdens deze tour en pakte daarenboven ook nog eens de groene trui in diezelfde etappe. Een trui die hij met hand en tand zal verdedigen tot in Parijs.
» Thor Hushovd tekent de tafel Video VRT
5 juli: Mark Cvendish
Mark Cavendish

Terwijl iedereen tegen de grond ging, bleef er één man rechtop. Sylvain Chavanel zorgde ervoor dat een Quick-Step ploeg zonder Tom Boonen al onverwacht vroeg mocht juichen in de tour.
» Sylvain Chavanel tekent de tafel Video VRT
4 juli: Fabian Cancellara
Fabian Cancellara

Alessandro Petacchi wint in Brussel. De Italiaanse spurtbom bleef in de straten van Brussel overeind en wint zo op zijn 36ste nog een tourrit.
» Alessandro Petacchi tekent de tafel Video VRT
3 juli: Fabian Cancellara
Fabian Cancellara

Zoals verwacht veroverde Fabian Cancellara de gele trui in de proloog. En dus meteen al een klepper van jewelste die zijn handtekening op de tafel heeft gezet.
» Fabian Cancellara tekent de tafel Video VRT
2 juli: Wilfried de Jong
Wilfried de Jong

Wilfried de Jong is de in Nederland razend populaire presentator van Holland Sport, samen met Matthijs Van Nieukerk. Hij verzorgde samen met Michel Wuyts de ploegenpresentatie in Rotterdam en verdiende dus ook een plaatsje op de Tourtafel.
Move To ImproveJean Marie Waelkens - OntwerperLieven Van Gils... aan tafel!De tafel in de persVerwante projecten